Zolang jij als 40+ zakenvrouw heerlijk in je comfortzone zit, zul je nooit grote hoogten bereiken. Dan blijf je een middelmatig leven leiden. Terwijl wij je een super succesvol leven gunnen, zowel zakelijk als privé! Als je zakelijk meer omzet en vrijheid wilt, zul je NU actie moeten ondernemen.

Daarom organiseert 3 Levels Up in samenwerking met een lifecoach en marketing coach een laagdrempelige inspiratie dag waarin we het volgende met jou delen in drie mini workshops:

  • Hoe herken je jouw (succes)blokkades en overtuigingen en hoe verander je deze om optimaal klaar te zijn om jouw onderneming te starten, vernieuwen of op te schalen?
  • Hoe realiseer je de juiste hoge(re) prijzen voor jouw producten of diensten? Tijdens de workshop leer je om met andere ogen naar je bedrijf te kijken en de prijs te gaan vragen die je echt waard bent.
  • Hoe kan je jouw dienst of product via online marketing het best promoten en verkopen? Hoe gebruik je het ”know, like, trust”principe? Wat houdt dit in en hoe gebruik je dit op de juiste manier?

Jouw investering hiervoor is 47,00 euro.
Voor verdere info en aanmelden: saskiakuvener@3levelsup.com

Vul het formulier in om je aan te melden:

* (verplicht)