Testimonials

De 3 Levels Up inspiratie ochtend gisteren heb ik als zeer boeiend, leerzaam en inderdaad als inspirerend ervaren en de diverse tips/adviezen (en de printversies) heb ik dankbaar in ontvangst genomen.

Het 3 Levels Up concept, het programma met 3 verschillende type coaches, met ieder hun eigen specialisatie en inbreng, sprak mij aan, vooral ook omdat de 3 coaches elkaar zo goed aanvullen.

Bovendien was de inspiratieochtend daardoor afwisselend en verrassend. Ik heb met plezier aan deze workshop deelgenomen, mede vanwege de prettige en ontspannen sfeer. Ik voelde mij gedurende de workshop echt thuis en ik beschouw deze workshop als een cadeautje aan mijzelf.

HARTELIJKE GROETJES VAN MARJOLEIN

Vandaag is iets magisch gebeurd. Even een update: toen ik met mijn life coach aan de slag ging dacht ik, eerst wil ik dit goed afronden en hiervoor de tijd nemen en daarna pas een opdracht als ik met Saskia aan de slag ga.

Ik ben net uit Utrecht en binnen een half uur was het duidelijk: ik kan maandag beginnen!!! Super leuke mensen waarvoor ik aan de slag ga!

Hoe stoer is dit ook weer een dag nadat ik afgerond heb met mijn life coach, komt deze opdracht op mijn pad.

Met vriendelijke groet, Monique Boer

 


www.boss4u.nl

Wil jij in 2019 meer vrijheid ervaren op alle fronten? Wil jij nu eindelijk eens aan de slag met jouw persoonlijke blokkades? Wil jij in 2019 meer succes met jouw onderneming? Aarzel dan niet!

Pas de 5 second rule toe en neem contact op met Saskia Kuvener van 3 Levels Up. Ik spreek uit ervaring: je zult er geen spijt van krijgen, het verandert jouw leven!

Chantal

https://www.chantalvabyheart.nl/

Saskia heeft mij anders leren kijken naar mijn bedrijf en mij geleerd hoe ik efficiënter kan ondernemen.

Saskia legt de vinger op de zere plek, is to-the-point en geeft het juiste duwtje om je business naar een hoger level te tillen.

Door haar high end programma heb ik met mijn business, meer vrijheid, meer groei en meer omzet gecreëerd. En dat is precies wat ik wilde bereiken.

Miranda Beuk

https://www.mirandabeuk.nl/

Saskia van 3 levels up biedt jou een unieke kans waarmee je bedrijf echt next level gaat! Alles komt samen in het programma van 3 levels up en het begint bij de basis: bij jezelf. Er wordt gewerkt aan je ondernemers mindset en hoe je met zelfvertrouwen zichtbaar kunt zijn. Je werkt aan je marketing en dit wordt ondersteund door business- en lifecoaching.

Binnen 1 jaar heb jij een waardevol high-end programma voor jouw klanten. Je vraagt eindelijk de tarieven waar jij van droomt!

José

Bemiddeling Virtual Assistants
www.buro366.nl

Ik kan een ieder deelname aan de business academy voor 40+ zakenvrouwen van harte aanbevelen.

Een compleet, totaal pakket/programma, waarin je gedurende de periode van 1 jaar intensief en gericht op diverse onderdelen/facetten van het ondernemerschap wordt begeleid.

Prettige bijkomstigheid is dat de opleidingskosten fiscaal aftrekbaar zijn (en voor zelfstandige ondernemers de btw fiscaal aftrekbaar is).

Liefs Sandra