Partners

Mijn naam is Inge van Duin.

Geboren en opgegroeid in een onderwijsgezin was de stap naar het ondernemerschap in 1996 een indrukwekkende stap. Zo ook de stap na 20 jaar hypotheek adviseur geweest te zijn naar mijn praktijk Flow-Ing, praktijk voor persoonlijke & zakelijke ontwikkeling in 2008, het openen en leiden van een bewustzijnscentrum in 2009 en het oprichten in 2013 van Flow in Home B.V. specialist in het reinigen van woningen, bedrijven en gebieden.

Van loondienst naar ondernemer. Van de vastgoedmarkt naar energetisch werk. De mooiste uitdaging: bruggen bouwen tussen 2 werelden door sensitiviteit te integreren in de particuliere en de zakelijke markt.

Sinds 2019 ben ik trots op mijn deelname aan het “Boost your Business” programma van 3Levels UP. De training die ik als persoonlijk coach geef bestaat uit het waarnemen, invoelen en helder maken van (onbewuste) blokkades op het hebben en laten groeien van een onderneming. Met als doel: voorbij de stagnatie te gaan en plezier te ervaren in het ondernemerschap, door bewust te leren kiezen. Wat wil ik eigenlijk bereiken, waar word ik blij van? Hoe stroomt de energie, hoe kom ik helemaal in de flow?.

Wat heb ik te bieden: Ik ben gedreven en enthousiast, bevlogen en sensitief. Ingezet voor zichtbare en onzichtbare energie. Ik werk energetisch én ik sta met beide benen op de grond.  Soms confronterend, altijd opbouwend. Transparant, warm en met passie.

Ik ben opgeleid en gecertificeerd door vele sjamanen van over de hele wereld. Sjamaan staat voor: ”Hij/zij die weet”. De verhelderende visie die deze mensen hebben op het leven, je leven zelf leiden, de regie hebben over je leven, heeft mij diep geraakt. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd in het wereldbekende opleidinginstituut voor mediumschap het Arthur Findley College in Engeland.

Mijn helder waarnemen, gevoeligheid en zakelijk vermogen zorgen voor snel inzicht in stagnaties.

Als gevoelskundige ervaar en zie ik wat mij in staat stelt jou de tools in handen te geven voor een succesvolle onderneming waar je gelukkig van wordt.

Je wordt niet geleefd, jij leeft het leven. Van overleven naar leven.