Over mij

Keiharde wake-up-call

Ik ben Saskia Kuvener en ik ben al meer dan twintig jaar ondernemer. Toen ik mijn eerste bedrijf had, ging alles al heel snel in een prima gangetje. Ik moest er hard voor werken en had dan een mooi gemiddeld inkomen. Ik wist wel: ooit wil ik meer, maar ik wachtte steeds op ‘later’. Tot ik op mijn 40e een enorme wake-up-call kreeg. Want het leven heeft een deadline en waar stond ik nu? Wat had ik bereikt en was ik tevreden met het leven dat ik tot nu toe leidde? Een leven waarin alles middelmatig was en dat geen uitdagingen meer bood? Ik wist: later, dat is NU. Mijn dochter was zelfstandig aan het worden dus ik wilde nu echt zakelijk en privé mijn allermooiste leven leiden. Dat zou niet gaan lukken als ik een middelmatig bestaan bleef houden. Ik ben dus radicaal en ambitieus aan de slag gegaan om een super succesvol bedrijf op te bouwen.

Mijn missie

Het is mijn missie om vrouwelijke 40+ ondernemers te helpen om hun bedrijf binnen 1 jaar succesvol te maken m.b.v. business coaching, marketing en life coaching. Vrouwelijke ondernemers die ook voelen dat het NU hun tijd is. Ik heb daarom de opleiding tot business coach gevolgd maar waar ik tegenaan liep, is dat alleen business coaching niet genoeg is om een succesvolle business op te bouwen.Je kunt wel een prachtige dienst aanbieden maar als je niet weet hoe je dit bij jouw klant brengt dan heeft jouw mooie aanbod dus ook geen zin. Elke vrouwelijke ondernemer heeft ook kennis nodig van marketing. En hoe is het met het persoonlijke aspect? Als jij zelf niet lekker in je vel zit, is er dus ook geen basis en kun je nooit 100% succesvol worden. Je hebt dus kennis nodig van alle drie deze aspecten: persoonlijk, business en marketing. Maar uit ervaring weet ik dat de vrouwelijke 40+ ondernemer helemaal geen tijd en zin heeft om tig verschillende opleidingen te moeten volgen. Daarom heb ik de allerbeste en allerleukste  coaches persoonlijke ontwikkeling en marketing opgezocht en met hen samen het “Boost Your Business” totaal programma ontwikkeld.

 

Mijn trots

Wat ben ik trots op dit programma waarmee ALLE concepten die belangrijk zijn om zakelijk succesvol te zijn, behandeld worden. Tot op de dag van vandaag ben ik zo blij dat ik het roer omgegooid heb en in mezelf heb geïnvesteerd om mezelf en mijn bedrijf tot een succes te maken. En dat geluksgevoel gun ik jou ook!

Wil jij ook een booming business, met veel meer omzet en veel meer vrijheid?

Vraag dan het gratis e-book: ‘20 tips voor een €20.000 jaarprogramma’ aan.