Jaarprogramma: Meer vrijheid en zakelijk succes

Ben jij een 40+ zakenvrouw en voel jij je ook zo gevangen in je dagelijks leven, zowel zakelijk als persoonlijk? Wil je meer vrijheid en zakelijk succes, maar weet je niet hoe je nu verder moet?

Wij weten hoe het voelt om te beseffen dat de tijd hard is gegaan en je ‘ineens’ voor een nieuwe fase in je leven staat.

Je hebt het altijd iedereen naar de zin gemaakt, maar je bent jezelf daarin vergeten. Je deed alles voor je gezin en cijferde jezelf weg als dit nodig was. En nu? De kinderen zijn zelfstandig of misschien wel uitgevlogen.

Je beseft dat jij nu aan de beurt bent. Nu wil jij jouw mooiste leven gaan leiden. Je wilt het bedrijf wat al die tijd op de achtergrond stond succesvol maken! Je wilt zowel persoonlijk als zakelijk vrijheid ervaren. M.a.w. het roer moet om! Maar je beseft ook dat je opnieuw in jezelf zult moeten investeren. Alleen je bent geen twintig meer en hebt niet meer alle tijd om overal verschillende (dure) opleidingen te gaan volgen.

Wij van 3 Levels Up hebben ook op dit punt gestaan en weten hoe je je voelt. En daarom besloten we dat het anders moet. 3 Levels Up is opgericht door High End business coach Saskia Kuvener. Zij heeft een exclusief jaarprogramma gemaakt. In samenwerking met een coach persoonlijke ontwikkeling/healer en een marketing/social selling expert worden de ondernemers geholpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, het creëren van meer omzet met je bedrijf en marketing/social selling. Omdat je voor het neerzetten van een succesvol bedrijf kennis van alle aspecten van het zakenleven nodig hebt. Niet op slechts 1 gebied, maar op 3!

Daarom is er ook  een coach persoonlijke ontwikkeling toegevoegd. Omdat het verschil tussen ‘wel aardig’ en ‘geweldig’ verdienen ook afhankelijk is van hoe goed jij in je vel zit, gaat dit jaarprogramma een stapje dieper of eigenlijk hoger. We gaan eerst aan de slag met jouw succesblokkades zodat de weg vrij is om van je bedrijf een (groter) succes te maken. Pas als je weet wie je werkelijk bent en wie je wilt zijn, ben je in staat om totale vrijheid te ervaren en je leven en business naar een hoger niveau te tillen.

Verder leren we je om niet meer “uurtje-factuurtje te werken, Je leert om hoogwaardige programma’s te creëren voor je klanten en zo de omzet te vragen die bij jou past. En omdat je zo meer waarde gaat bieden aan je klanten, kun je hier hoge(re) prijzen gaan vragen. Hierdoor creëer je ook zakelijk meer vrijheid!

Als laatste leren wij jou om jezelf en je bedrijf goed in de markt te zetten. Om jezelf goed te “verkopen”. Want je kunt nog zoveel kennis hebben: als je niet weet hoe dit te vertalen naar je klanten heb je niets deze kennis.

Wil jij nu eindelijk stappen gaan maken om het leven te leiden dat jij echt wilt? Zowel zakelijk als persoonlijk?

Wij bieden de oplossing: een exclusief jaarprogramma!

Wat bieden wij jou:

  • Coaching m.b.t. persoonlijke ontwikkeling/healing om jouw succesblokkades aan te pakken.
  • Business coaching om financiële vrijheid te bereiken.
  • Marketing/social selling om je dienst in de markt te zetten.

M.a.w. een compleet business programma waarin we je handvatten geven en je jezelf na een jaar zowel persoonlijk als zakelijk optimaal ontwikkeld hebt. Een programma ook wat echt alleen voor JOU werkt en niet gemaakt voor de MASSA, zoals zoveel coaches aanbieden.

Alleen de eerste stap moet jezelf nemen. YOU HAVE THE POWER TO CREATE THE LIFE YOU LOVE TO LIVE!