Over 3 Levels Up

 

Je kunt alleen succesvol worden met je bedrijf als je op ALLE fronten de skills beheerst!

Ik zie en hoor het zo vaak om me heen: vrouwelijke ondernemers die verstand hebben van marketing maar geen goed aanbod. Of ondernemers die een geweldig aanbod hebben maar totaal niet weten hoe ze met dit aanbod nu hun ideale klanten bereiken. Sterker nog: de meeste ondernemers weten totaal niet wie hun ideale klant nu eigenlijk is! En dan zijn er ook nog ondernemers die hun aanbod en marketing tip top hebben maar persoonlijk totaal niet lekker in hun vel zitten. Ze zijn totaal niet zelfverzekerd over hun aanbod en de prijzen die ze moeten vragen.

Been there, done that!

Nu veroordeel ik bovenstaande ondernemers absoluut niet: “been there, done that”. Ik heb zelf een exclusieve en prijzige opleiding gevolgd bij een zeer succesvolle business coach. Uiteraard was deze waardevol. En toen ik deze opleiding afgerond had, stond ik in de startblokken en was ik er helemaal klaar voor! Ik had een prachtig aanbod wat zeer waardevol was voor mijn ideale klant: de 40+ zakenvrouw die meer uit haar bedrijf wil halen en dit wil opschalen.

Ik ben geen 20 meer
Maar ik was helemaal niet zo zeker van mijn aanbod. Wie zit er nu op mij te wachten? En hoe ging ik nu mijn ideale klant bereiken? Dit had ik niet ingecalculeerd. Ik zou toch direct na het beëindigen van mijn opleiding mega succesvol worden? Het zorgde er wel voor dat ik direct van mijn roze wolk stortte. Hoe frustrerend: dit had ik niet van tevoren bedacht. En nu? Moest ik nu weer een aantal opleidingen/trainingen gaan volgen? No problem, als ik nog 20 zou zijn. Maar ik was al over de 40 en had geen zin en tijd meer om overal (dure) opleidingen of trainingen te gaan volgen.

Ik wilde een succesvol bedrijf en wel NU!

Naar aanleiding van bovenstaande feiten ben ik eens goed gaan nadenken. Als ik hier als 40+ ondernemende vrouw tegen aanliep, dan zou ik vast niet de enige zijn. Er zullen vast nog heel veel vrouwen in dezelfde situatie zitten als ik. En aangezien wij (zaken) vrouwen lang genoeg voor anderen gezorgd hebben, willen wij NU onze ambities waarmaken. Waarom dus niet een programma maken speciaal voor de 40+ zakenvrouw waarin ALLE aspecten van het zakenleven aan bod komen? Een programma die je alle nodige handvatten geeft om binnen één jaar jouw bedrijf op ALLE fronten succesvol neer te zetten.

Mijn missie: Een totaal concept voor vrouwelijke 40+ ondernemers
En voilà: mijn missie was geboren! Ik wilde vrouwelijke 40+ ondernemers, die niet meer alle tijd hebben om overal (dure) opleidingen te gaan volgen, een totaal concept aanbieden. Zodat zij niet tegen alle frustraties en problemen aanlopen die ik zelf ervaren heb. En ik besloot om een geweldig team samen te gaan stellen. Ik ben gaan netwerken en heb ervaringen van anderen gevraagd.  Ook heb ik mijn eigen kennis en expertise ingezet om de beste coach/adviseur op gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling in te huren: Inge van Duin van flow-ing.nl. En als je marketing coach zegt, zeg je Kirsten van der Ham van coachbykirsten.nl!


Maak je ambities waar

Samen hebben we een geweldig programma ontwikkeld. Omdat ik het jou, lieve 40+ ondernemer, gun om je ambitie en dromen waar te maken! Om jouw mooiste leven zowel zakelijk als persoonlijk te gaan leven!

Meer informatie vind je op www.3levelsup.com

Of stuur een mail naar: saskia@3levelsup.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *